Retningslinjer gældende i kirkerummet for Hvidovre Kirke

Ved gudstjenester må der højst være 18 personer.
Ved dåb, vielser og bisættelser/begravelser må der være 32 personer.
Forskellen mellem almindelige gudstjenester og kirkelige handlinger skyldes, at vi af praktiske grunde uafhængigt af familierelationer tilstræber afstandskravet på to-meter mellem alle ved de almindelige gudstjenester. Hvor i mod vi i forbindelse med kirkelige handlingers særlige karakter med mange stærke familiebånd, inden for reglerne kan have plads til flere.

Selvfølgelig fordelt i hele kirken og efter alle de regler vi allerede er blevet pålagt.

Personalet kan udstede retningslinjer, for hvor man skal sidde, for at alle kan sidde sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Enhver er selv ansvarlig for at overholde Sundhedsstyrelsens anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd i kirkerummet (ligesom alle andre offentlige steder).

Jf. kirkeministeriets vejledning,
offentliggjort den 17. maj 2020,