Du er her: 

"Rundt om troens huse"

Næste tur går til Sankt Lioba kloster - en oase i storbyen

“Rundt om troens huse” var på omvisning på Vestre Kirkegård med kirkegårdsvejleder Stine Helweg. Det blev en veloplagt, faglig kompetent og interessant vandring med masser af kulturhistorie. Stine har en omfattende viden om kirkegårdskultur. Hun tydeliggjorde bl.a. for os, at vi er med til at tegne den fremtidige kirkegårdskultur med vores valg af gravsted. Så vi blev muntret opfordret til at spare sammen til et lille mausolæum :-), så vi sikrer at gravene fortsætter fortællingen om os mennesker i tiden. 

Sankt Lioba kloster - en oase i storbyen
“Rundt om troens huse” har arrangeret en tur til Sankt Lioba kloster tirsdag den 5. november kl. 13.30. Klostret har til huse på Frederiksberg. Vi skal høre søster Benedikte fortælle om livet i klostret samt se kirken, hvor der bl.a. er glasmosaik lavet af kunstneren Maja Lisa Engelhardt. Tilmelding til turen til adb@hvidovrekirke.dk eller 2440 2983.

Vi mødes på Hvidovre station kl. 12.40 og tager sammen i tog og evt. bus til byen. Man skal selv sørge for tog/busbillet. Der kan være maks 25 deltagere pr. tur, så det er først til mølle princippet, der gælder. 

Del dette: