Velkommen til ny organist og sognepræst

Maria Skuratovskaia Jensen er kirkens nye fuldtidsorganist og korleder. Hun har netop afsluttet sine kandidatstudier i Kirkemusik og Korledelse på musikkonservatorierne i København og Odense. Desuden har hun fungeret som organistassistent og vikar i mange af Københavns kirker samt dirigeret både voksen - og børnekor i en årrække. ”Jeg glæder mig til at møde, spille og skabe musik for og med alle jer, der kommer i kirken, og til at være del af et aktivt sogn” siger Maria.

Eva Kyed Østerlind blev kandidat i 2007 og har arbejdet som kirke- og kulturmedarbejder i forskellige kirker, (bl.a. Strandsmarkskirken i Hvidovre). For to år siden valgte hun at blive præst. Det har hun været i Høje Taastrup Kirke, og nu glæder hun sig til at fortsætte som sådan i Hvidovre Kirke. “Jeg er klar til at gå i gang med både velkendte og nye opgaver, og jeg ser frem til at møde nye mennesker i mit arbejde” fortæller Eva.