Læsekredsen - sammen om gode bøger

Læsekredsen er et nyt tiltag ved Hvidovre Kirke og en mulighed for at læse og samtale om gode bøger. Tovholder er Anette Bjerregaard, kirke- og kulturmedarbejder samt Søren Rehfeld, frivillig medarbejder og cand. phil. i nordisk litteratur. Vi mødes to gange i efteråret nemlig mandag den 28. okt. og mandag den 25. nov., begge gange kl. 17.00-18.30. Litteraturen er fastlagt på forhånd. Vi begynder med at læse André Gide, Pastoralesymfonien også kendt under titlen Gertrude. Den omhandler det moralske spørgsmål om godt og ondt/rigtigt og forkert. Stilen er enkel og ligefrem. André Gide modtog Nobelprisen i 1947.

Tilmelding til adb@hvidovrekirke.dk eller mobil.: 2440 2983 senest den 7. okt. Romanen kan hentes hos Anette fra den 2. okt.  Alle er velkomne.