Læsekredsen - sammen om gode bøger

Læsekredsen er en mulighed for at læse og samtale om gode bøger. Tovholder er Anette Bjerregaard, kirke- og kulturmedarbejder samt Søren Rehfeld, frivillig medarbejder og cand. phil. i nordisk litteratur. Vi mødes 3 gange i foråret. Næste møde er mandag den 24. februar, hvor vi skal tale om romanen "Svar på Helgas brev" af Bergsveinn Birgisson.

På bagsiden af bogen står flg.: "En 90-årig fåreavler, der har levet hele sit liv i et afsides område af Island, skriver et brev til sin elskede Helga. Kvinden han aldrig fik, men på sin egen måde forblev tro. Deres smukke, men korte kærlighedshistorie væves i brevet sammen med erindringsglimt fra et barsk liv tæt på naturen, ligesom pasningen af de højtelskede dyr poetisk smelter sammen med fortællerens erotiske længsel".

Tilmelding til adb@hvidovrekirke.dk eller mobil.: 2440 2983, Alle er velkomne.