Høst- og familiegudstjeneste

Det lykkes at indsamle 6223,- kr. i forbindelse med høstgudstjenesten søndag den 23. sept. Se billeder fra dagen.

Rigtig mange fulgte opfordringen om at komme med noget af efterårets frugt og grønt. Der var æbler og druer i mange sorter, nødder, græskar, kastanjer m.m og smukke blomster, og der var flotte kurve fyldt med lækkerier. Det blev alt sammen båret ind under gudstjenesten, hvor det pyntede smukt i kirken. Juniorkoret sang efterårssalmer og sange med deres fine stemmer. Juniorkonfirmanderne opførte et stykke om tro, håb og kærlighed, som vi kunne tage med os ud i hverdagens sorger og bekymringer, glæder og smil. Bagefter var der auktion over de mange afgrøder, folk var kommet med. Et par friske unge fyre bød prisen på en plade chokolade op til 225,- kr. før forældrene fik dem stoppet :-). Med indsamlingen i kirken og pengene fra auktionen blev det til 6223,- kr. som fordeles mellem Folkekirkens Nødhjælp (hjælp til mennesker ude i verden) og Kirkens Korshær (hjælp til mennesker i Danmark).

Billeder