Himmelske Dage

Hvidovre Kirke flytter til Heden…

Bare rolig, det er kun fra 30. maj til 2. juni 2019, hvor Himmeldage Dage på Heden afvikles i Herning. 

Det er en kirkefestival på tværs af sognegrænser, kirkelige organisationer og kirkesamfund. En økumenisk festival der byder på en begivenhedsrig programbuket, hvor man bliver forpustet, hvis man bare skal nå en brøkdel af de mange tilbud. 

Himmelske Dage på Heden sætter fokus på TRO, SAMFUND og FOLKELIGHED. De tre hovedtemaer bliver belyst med en mangfoldighed af måder. I tale, sang, debat, leg og fælles oplevelser vil vi sammen arbejde med, hvad det betyder at leve med tro, hvordan vi som kirke interagere i og med det samfund som vi er en del af, og endelig hvordan folkeligheden spiller ind på vores kirkelige dagsorden. 

Temaet for Himmelske dage på Heden er ’Gå med...’, som er hentet fra 2. Mosebog 33,14. Dette tema indeholder både en kaldelse og en sendelse. Det kan være en forbandelse men også en velsignelse. Vi går med hinanden, går med Gud og Gud med os. Vi går vores vej, eller vi går med fred. Alle disse aspekter vil blive udfoldet på de Himmelske Dage.  

Der bliver også mulighed for at pleje fællesskabet med børn, unge og voksne fra Hvidovre Sogn. På Facebook har aktivitetsudvalget oprettet en lukket gruppe, hvor vi kan aftale mødetidspunkter, fællesspisning og fælles oplevelser. Du skal dog selv sørge for at tilmelde dig til de Himmelske dage! Du kan tilmelde dig til hele programmet eller dele af det. Såvel mad som overnatning kan bestilles sammen med tilmeldingen. Har du ikke adgang til internettet vil sognepræst Jacob Kleofas være behjælpelig med tilmelding.

SHOW I BOKSEN LØRDAG PÅ HIMMELSKE DAGE
Det er svært at sige Herning, uden at sige Boxen. Det er også tænkt ind i Himmelske Dage på Heden. Lørdag aften er der planlagt en gigantisk show i Boxen for alle deltagerne på Himmelske Dage. Billet til showet er inkluderet i deltagergebyret. Desuden er det muligt at invitere vidt og bredt til denne begivenhed. Billetterne kommer til salg omkring uge 42.

HIMMELSKE DAGE, de tidligere Danske Kirkedage, er det største fælleskirkelige event i Danmark og arrangeres hvert tredje år. Der er rigtig mange frivillige med i arbejdet med Himmelske Dage på Heden.

Du kan læse flere nyheder om de Himmelske Dage på Heden her: http://www.kirkedage.dk/ eller på Facebook.

 

 

Kalender

23sep kl. 10:00

Høst- og familiegudstjeneste v. Inge-Hanne Broström

Alle opfordres til at komme med noget af efterårets frugt og grønt. Det bæres ind i …

23sep kl. 10:00
25sep kl. 10:00

Legestue/Babysalmesang

Legestuen er et musikalsk og rytmisk tilbud for børn op til tre år. Musik og sang …

25sep kl. 10:00
24okt kl. 17:00

Halloween

Vi skal udhule nogle ulækre græskar, spise bloddryppende suppe, slimede orme og 

edd …

24okt kl. 17:00